Λίγα λόγια
για εμάς

Η ιδέα για το TheHappyArt ξεκίνησε ένα απόγευμα από την Μαρία και τον Χρήστο, όπου μοιραζόμενοι τους κοινούς προβληματισμούς τους αναγνώρισαν τρόπους με τους οποίους μπορούσαν να συνεισφέρουν ουσιαστικά στον υπέρμετρο αγώνα των ατόμων με ειδικές ανάγκες για την συμμετοχή τους σε ένα κοινωνικό σύνολο στο οποίο γνωρίζουν έναν σχεδόν αφηρημένο αποκλεισμό.

Αυτό το ταξίδι ξεκίνησε, με όπλο την θέληση τους να καινοτομήσουν και να εισάγουν νέες δράσεις σε ένα τομέα που έχει την ανάγκη για μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Με την διαρκή προσπάθεια και επιμονή τους προσέλκυσαν πολλούς ακόμα, που όλοι μαζί σήμερα μοιραζόμαστε αυτό το κοινό ταξίδι.

Όλοι εμείς, τα μέλη, οι συνεργάτες, και οι φίλοι του «TheHappyArt» ανοίγουμε ένα παράθυρο στη ζωή, την προσπάθεια, και την καθημερινότητα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Μέσω του «TheHappyArt» και σε συνεργασία με τους πολύτιμους συνεργάτες μας προβάλλουμε, πληροφορούμε, αναλαμβάνουμε δράση και μοιραζόμαστε ένα χαμόγελο και ένα μεγαλύτερο κοινό στόχο.

Φτιάξαμε το «TheHappyArt» για να πετύχουμε αυτά και ακόμη περισσότερα.

marketing

photography

education

web design

development

financial

ομαδα
“tha”

Η ομάδα του “tha – TheHappyArt” αποτελείται από άτομα προερχόμενα από διαφορετικούς γνωστικούς τομείς, προσφέροντας ο καθένας την τεχνογνωσία του αλλά και το πάθος του για την αλλαγή.

0

Projects

0

Members

0

Followers

0

Partners

Ανυπομονούμε να
μοιραστούμε μαζί σας
τα επόμενα σχέδια μας!